activiteiten 'sport outdoor' (2024)

  • Dagje uit dit weekend
  • De leukste zomeruitjes in regio Zuid
  • Ga deze zomer een romantisch dagje uit!
  • Biertjes tussen de leeuwen en giraffen tijdens Brew@theZoo
  • Ontdek enorme havens tijdens Zeehavendagen Amsterdam
  • Ervaar een explosie aan wereldmuziek op Musica Mundo 2024!

Dagje UITgelicht

actuele activiteitRondreizend theaterfestival De Parade actuele activiteitNieuw: bezoek deze zomer Street Art Zandvoort! dagje uit tipsDe leukste stadsparken van Nederland actuele activiteitBezoek de KlimaatExpo op het Muiderslot

Outdoor Sport (161)

Race met een blokart over het strand van Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland - Scheer over het strand met de gave blokarts van Natural High. Geniet van de wind die door je haren waait en van het prachtige uitzicht over het strand van Ouddorp terwijl je over het strand racet!

info bookmark_border mail natural-high.nl

Weergaloos klimparcours voor de hele familie

wehe-den-hoorn, Groningen - Klim over bruggen en touwen en bedwing 45 bruggen en meer dan 300 meter zipline in het indoor klimpark van Adventurepark Waddenfun met de hele familie! Speciaal: je kunt hier zelfs in het donker klimmen!

info bookmark_border mail waddenfun.nl

Ga mee op missie in Airborne museum Hartenstein

Uitwaaien met een powerkite op het strand van Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland - Waai lekker uit bij Beachclub Natural High met een powerkite. Daar fris je pas echt van op! Leer hoe je de enorme vlieger - powerkite - onder controle krijgt en voel de kracht van de wind op het mooie strand van Ouddorp.

info bookmark_border mail natural-high.nl

Provinciaal Domein Rivierenhof

antwerpen, Antwerpen - Het Provinciaal Domein Rivierenhof biedt 130 hectare groen, rust en ontspanning voor de hele familie.

info bookmark_border mail

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland - Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

info bookmark_border mail

De Soesterduinen

soest, Utrecht - Natuurgebied De Soesterduinen is het grootste stuifzandgebied van de provincie Utrecht. De duinen bestaan uit de Korte duinen en de Lange duinen en zijn erg geliefd onder lokale wandelaars en sportievelingen.

info bookmark_border mail

Golfen in Gelderland

hattem, Gelderland - De perfecte eerste les in de golfsport kan bij Dutch Golf Hattem gevolgd worden. Ontdek de geheimen van een potje golf onder professionele begeleiding.

info bookmark_border mail

Active Paintball

baarlo, Limburg - Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

info bookmark_border mail

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland - Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker zonnen op het strand, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

info bookmark_border mail

Recreatiepark Het Hulsbeek

oldenzaal, Overijssel - In Recreatiepark Het Hulsbeek geniet je van de natuur. Ga zwemmen, surfen, wandelen, karten, vissen of watersporten!

info bookmark_border mail

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht - Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

info bookmark_border mail

Jami Recreatie: all-in topdag voor groepsuitjes

ospel, Limburg - Goedverzorgd en enorm populair: Jami Recreatie telt tientallen sporten en spellen. Met elke groep beleef je hier gegarandeerd een geweldige dag.

info bookmark_border mail

Burnside Cablepark

emst, Gelderland - Heerlijk sporten op het water bij Sideburn Cablepark. Kom naar Emst voor een fantastische ervaring en leef je uit tijdens een middagje waterskiën of wakeboarden.

info bookmark_border mail

Foam x KLABU: Strength Away From Home

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland - Strength Away From Home reflecteert op de moed en veerkracht van de miljoenen vluchtelingen wereldwijd die gedwongen zijn hun vertrouwde omgeving te verlaten en een nieuw leven op te bouwen ver van huis.

geopend, donderdag 6 juni 2024 t/m maandag 8 juli 2024

info bookmark_border mail

Discgolf park van Luna Heerhugowaard

tijdelijke activiteit heerhugowaard, Noord-Holland, Discgolf park van Luna - Discgolf, een heerlijk sportief uitje voor buiten.Lekker in de mooie natuur van het park van Luna alle stress van je afgooien tijdens een potje discgolf. Een ronde over de beginners route staat voor zo'n 2 uur plezier!

geopend, maandag 1 april 2024 t/m woensdag 1 april 2026, van 09:00 uur tot 19:00 uur

info bookmark_border mail

NK American Football 2024: Tulip Bowl in Leiden

tijdelijke activiteit leiden, Zuid-Holland, Sportpark Montgomery home of American Football Club Lightning Leiden - Kom zaterdag 6 en zondag 7 juli naar het Tulip Bowl XXXVIII 2024 Weekend! Het weekend van de Nederlandse Kampioenschappen American Football gehost door American Football Club Lightning Leiden!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 6 juli 2024 t/m zondag 7 juli 2024, 10:00 uur

info bookmark_border mail

90 jaar Lego, kom bouwen en bewonderen

Pubquiz | Allround

tijdelijke activiteit gouda, Zuid-Holland, De Theaterbakkerij - Trommel al je vrienden op voor de gezelligste pubquiz van Gouda! Onder het genot van een borrel en bitterbal vuren wij de meest uiteenlopende vragen op je af. In deze allround editie komen vragen voorbij uit verschillende categorin zoals;...

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 12 juli 2024, van 20:00 uur tot 21:30 uur

info bookmark_border mail

Boogschietexperience

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland - Richten, schieten en rakenBeleef de boogschietexperience met het Open Arnhems Kampioenschap. Probeer de spanning van archerytag, test je precisie bij het appelschieten en ontdek de uitdagende combi sports arena. Mis het niet!

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 2 augustus 2024, van 14:00 uur tot 20:00 uur

info bookmark_border mail

Volleybalexperience

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland - Topsport en topoptredensDe finales van de eredivisie beach maar dan gecombineerd met mogelijkheden om zelf te sporten en lekker te eten en drinken. Ook zijn er spectaculaire optreden en natuurlijk mag een living statue niet ontbreken.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 4 augustus 2024, van 12:00 uur tot 19:00 uur

info bookmark_border mail

Summer Festival 3

tijdelijke activiteit valkenswaard, Noord-Brabant, Longines Tops International Arena - Kom en beleef het spektakel van het jaar, waar elk moment een nieuw avontuur betekent

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 9 augustus 2024 t/m zondag 25 augustus 2024, van 08:00 uur tot 20:00 uur

info bookmark_border mail

France Expérience

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland - Vive la fi naleLaat je portret tekenen, luister naar Franse muziek en bezoek de Franse markt met heerlijk eten, drinken en meer. Speel een potje jeu de boules. Beleef de magie van Frankrijk en vier samen met ons de grand finale!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 augustus 2024, van 12:00 uur tot 17:00 uur

info bookmark_border mail

activiteiten 'sport outdoor' (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6024

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.